0

Drömmar

Det här året har bloggen ekat tom trots att mina försök till inlägg har varit många. Texter har påbörjats för att sedan raderas och tankar har virrat runt i huvudet istället för att skrivas ner. Det har hänt mycket och ja, det känns som att jag alltid säger det. 
 
Just nu är det tufft. Jag har väldigt ont och har haft ända sedan vi kom hem från semestern. Det är nästan två månader sedan. Jag har mest spenderat mina dagar i soffan. Ute har det snöat, regnat och solen har skinit om vartannat. Jag har inte varit ute på många dagar och även om vädret inte lockar känner jag mig instängd och isolerad. Idag har jag paket som ligger och väntar på mig bara några kvarter bort men mina ben bär mig inte dit. Jag har inte heller ork eller vilja att få ut rullstolen i slasket heller. För även om jag skulle lyckas är det inte värt det. Så jag väntar. Väntar på att R ska komma hem och kunna hjälpa mig. Det suger när jag mår såhär.
 
Jag drömmer mig bort till värmen. Tänker på varma hav, vita stränder och gungande palmer. Jag önskar att jag befann mig var som helst förutom just här i min soffa. Jag önskar jag låg på en solstol och drack drinkar och kände glädje på ett sådant sätt som jag bara gör när jag får njuta av det gör mig bäst. Jag försöker tänka framåt, planera nästa resa, fundera på vart jag vill åka. Men jag vet inte om det gör mig mer motiverad eller mer ledsen. Tänk om livet varit lite annorlunda.