0

Kan det aldrig sluta snöa

Okej. Det är vinter. Jag har fattat det nu. Det har snöat så mycket senaste tiden och jag börjar bli något trött på det. Kallt är det med. Kan vara så att jag längtar lite till vår och värme. Eller en solsemester någonstans. Eller ett boende i södra Europa. Varför bor jag egentligen i Sverige?
 
Men senaste tiden har jag mått lite bättre. Det känns som jag fortsatt på rätt väg med behandling och träning och kroppen verkar vara lite mer på min sida för en gångs kull. Det känns såklart väldigt bra. I lördags var det också premiär för årets melodifestival och som vanligt blev det trerätters och umgänge med familjen, moster och kusiner. Det blev en riktigt bra dag! Först gången vi lagade endast vegansk mat och trots helt obeprövade recept blev det otroligt gott. Har du inte provat Fooled Pork än borde du göra det.
 
Igår var det 5 år sedan vi officiellt blev tillsammans. Tänk vad tiden går fort. Och tänk vad mycket som har hänt på de här åren. Tänk så många boenden vi haft och så många gånger vi flyttat. Tänk vad mycket skit vi har gått igenom men också vad skoj vi har haft under tiden. Hur vi firade dagen förresten? Tjae, vi var uppe vid 5 och kollade på Foo Fighters konsert som streamades live och åt varma mackor i sängen. Ett perfekt firande om du frågar mig.